rtmps://itv.streams.ovh:443/magictv

Συμβουλές για ένα αεροπορικό ταξίδι (συνοδευτική τσάντα)

 



Ανεξάρτητα από το αν ετοιμάζετε μια  βαλίτσα  χειρός ή μια τροχοφόρα τσάντα, αυτό που μετράει είναι να έχετε συγκεντρώσει σε  μια λίστα τα απόλυτα απαραίτητα είδη ταξιδιού.

Έτσι λοιπόν κατά την ετοιμασία της βαλίτσας  σας για το αεροδρόμιο, θα θελήσετε πρώτα να εστιάσετε στη γρήγορη διευκόλυνση σας, έχοντας σε εύκολη θέση βασικά πράγματα όπως ένα πορτοφόλι ταξιδιού και μια χρήσιμη θήκη ειδών υγιεινής (αν έχετε και ενδιάμεση στάση ) τα οποία θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι και να ξεκουραστείτε με ασφάλεια. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία σας κατά την πτήση είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη και απολαυστική. Εδώ θα εισέλθουν διάφορα είδη όπως, βιβλίο, σνακ και μαξιλάρι ταξιδιού.



Και τέλος, στο χειρότερο σενάριο, υπάρχει η πιθανότητα οι αποσκευές σας να μην φτάσουν στον προορισμό σας. Άρα θα πρέπει σε μια τσάντα χειρός να έχετε κάποιες μια πρόχειρη ενδυμασία και εσώρουχα, φορτιστή κινητού και τυχόν χάπια που χρειάζεστε, σε περίπτωση που παραμείνετε έστω και δύο μέρες χωρίς τα υπάρχοντα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου